Vaste telefoontoestellen

type

Yealink SIP-T42S

De Yealink SIP-T42S VoIP telefoon is de opvolger van de Yealink SIP-T42G en beschikt over nieuwe functies en een verbeterde geluidskwaliteit. De VoIP-telefoon met 12 lijnen blinkt uit in veelzijdigheid en is onder meer voorzien van een helder 2,7" beeldscherm en een USB-aansluiting.

Meer info

type

Yealink SIP-T46S

De Yealink SIP-T46S VoIP-telefoon is een van de topmodellen van Yealink. Het toestel ondersteunt 16 lijnen en is voorzien van een prachtig LCD kleurenscherm en 2 Gigabit LAN-poorten. Ook is er een USB-poort aanwezig waarmee u het toestel kunt uitbreiden met Bluetooth, WiFi of een USB-opslagapparaat.

Meer info

type

Yealink SIP-T48S

De Yealink SIP-T48S VoIP-telefoon is een van de topmodellen van Yealink. Het toestel ondersteunt 16 lijnen en is voorzien van een 7 inch touchscreen en 2 Gigabit LAN-poorten. Via de USB-poort kunt u het toestel eventueel uitbreiden met Bluetooth, WiFi of een USB-opslagapparaat.

Meer info

Draadloze telefoontoestellen

type

Gigaset S650H PRO

De Gigaset S650H Pro is een modern, stijlvol vormgegeven handset voor zakelijke kantooromgevingen.
De Gigaset S650H ligt prettig in de hand en heeft een stevige polymeer behuizing, De handset beschikt over een helder 1,8” TFT-display en een Bluetooth-functie.

Meer info

type

Gigaset R650H PRO

Professionele communicatie onder zware omstandigheden. Werkt u buiten of onder stoffige, natte of andere zware omstandigheden, dan is de R650H de perfecte telefoon voor u met zijn stootvaste rubberen behuizing. Ideaal voor dagelijks zakelijk gebruik onder alle omstandigheden.

Meer info

type

Gigaset SL750H PRO

De Gigaset SL750H Pro is een high-end handset voor zakelijke omgevingen. U kunt deze handset eenvoudig integreren in uw DECT-netwerk aangezien de SL750H Pro geschikt is voor zowel Single Cell als Multi Cell DECT. Professionele kantoorhandset, Uitstekend geluid, Anonieme bellers onderdrukken.

Meer info