Ja, maar...

Toegegeven, VoIP is geen eenvoudige dienst. Daarom nemen wij u zo veel mogelijk technische zaken uit handen. Onze centrale is niet ingewikkelder dan uw smartphone en de toestellen worden gebruiksklaar bij u opgeleverd. U hoeft ze alleen maar aan te sluiten en ze werken. VoIP mag dan complex zijn, Voipit is dat niet. Laat u de technische zorgen maar aan ons, wij brengen alles tot in de details in orde.

Ja, maar VoIP is toch zo ingewikkeld?

Cloud Telefonie is een geavanceerde dienst, waar veel mensen de details niet van kennen en die gebruik maakt van VoIP. U kunt waarschijnlijk een aantal argumenten bedenken waarom Cloud Telefonie voor uw organisatie niet geschikt zou zijn. Wij denken daar anders over en proberen op deze pagina op uw meest voorkomende vragen een antwoord te geven.

Ja, maar ik denk dat ik binnenkort ga verhuizen.

Dit is een extra reden om over te stappen naar Voipit! Bij Voipit pakt u de toestellen in een doos, pakt ze weer uit in uw nieuwe kantoor en sluit ze aan. Als u internet heeft, kunt u direct doorgaan met bellen alsof u nog op uw oude kantoor was. U geeft uw verhuizing door en wij veranderen dit in onze administratie. Dat kost u niets en u heeft geen last van wachttijden of installateurs.

Ja, maar Voipit is toch alleen interessant als ik meerdere (internationale) vestigingen heb?

Voipit is in een internationale setting zeker interessant maar ook met één enkele vestiging in België heeft u al voordelen. Voipit is namelijk niet het enige wat u krijgt. U krijgt een moderne centrale die niet alleen uw telefoontjes kan doorsturen naar uw toestel maar ook hoe die gesprekken binnen komen, bij wie en wanneer. Zo kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat u telkens collega’s moet doorverbinden door eenvoudig menu in gebruik te nemen. Ook met één vestiging is Voipit interessant voor u. U kunt kosten besparen, uw telefoontjes beter afhandelen en eenvoudig uitbreiden als u nieuwe toestellen nodig hebt.

Ja, maar voor Voipit heb ik toch nieuwe telefoontoestellen nodig?

Omdat Voipit gebruik maakt van internet-technologie, heeft u SIP toestellen nodig. Met een adapter kunt u eventueel wel uw oud fax-toestel blijven gebruiken. De aanschaf van nieuwe toestellen kan een investering zijn. Een investering die u ook dubbel en dik terugverdient. Voipit is niet alleen goedkoper ten opzichte van uw oude verbinding maar we nemen u ook een hoop werk uit handen. Met een keuzemenu bijvoorbeeld zorgt u voor een efficiënte afhandeling van uw telefoontjes. Dit bespaart u kosten en vooral kostbare tijd.

 

Ja, maar wat met de kwaliteit van Voipit gesprekken?

De geluidskwaliteit van uw gesprekken is belangrijk, dat snappen we. Voipit is in staat om een veel hogere gesprekskwaliteit te leveren dan de oude telefoonsystemen. In de meeste gesprekken is de gesprekskwaliteit niet beperkt door de mogelijkheden van Voipit maar juist door de oude analoge aansluitingen.

Met de nieuwste generatie VoIP toestellen is het zelfs mogelijk om videogesprekken te voeren. Daarbij is de gesprekskwaliteit kristalhelder net als het beeld. Dit laat u zien dat u met Voipit niets achteruit gaat in gesprekskwaliteit.